Fest i laden – Rudersdal Sommerkoncerter
skip to Main Content

Mazel

Søndag den 29. august 2021 kl. 15.00

Koncerten tager afsæt i den østeuropæiske klezmertradition, og følger siden de musikalske spor fra de mange immigranter, der i slutningen af 1800-tallet søgte lykken i det forjættede land USA. Mazel Klezmerband spiller de store klezmerhits fra denne periode og dyrker fascinationen af, hvordan klezmermusikken optager andre musikalske udtryk uden at miste det umiskendelige præg af klezmer.
Overalt hvor klezmermusikere er taget hen i verden, har de ladet sig inspirere af den musik, de har mødt undervejs. Således er bandet også blevet inspireret egne arrangementer og kompositioner med indflydelse fra klassisk musik, filmmusik, jødisk vaudeville og musicals.

Mazel
Mette Smidl, violin
Kristoffer Nybye, klarinet
Michael Møller, bas og guitar
Frode Andersen, harmonika
Ronen Thalmay, vokal

Billetter
Billetter sælges via Ticketmaster eller ved indgangen.
Pga. pladsrestriktioner opfordres publikum til at bestille på forhånd via Ticketmaster.
Køb 5-rabat og spar 50 kr. per billet.
Program
Numrene annonceres fra scenen
Mazel

Mazel blev dannet i 1998 og har givet koncerter bl.a. på Louisiana, Glyptoteket og i Den sorte Diamant. De har medvirket ved klezmerfestivaler rundt om i Europa, bl.a. Jewish Culture Festival i Kraków og i teaterforestillinger med Nyt Dansk Danseteater og Copenhagen Summer Ballet. Senest ved live stumfilmkoncert til film af Carl Th. Dreyer på Cinemateket og ved åbningen af Den Jødiske Kulturfestival i København.

Back To Top